Share
Voorvertoning
TriXcomfort op de beurs!!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Hoi ,
De maand april is voorbij en inmiddels zitten we alweer in de tweede week van mei. Wat gaat de tijd toch snel.

Pasen, Koningsdag en onze bevrijding zijn gevierd en we maken ons langzaam op voor de vakantieperiode.

In deze nieuwsbrief informeren we jou over de twee beurzen waar TriXcomfort aanwezig is.

Bekijk het snel!
 
Renovatiebeurs 2022

Op 17 t/m 19 mei is de, welbekende, renovatiebeurs weer in De Brabanthallen in Den Bosch.
Ruud Megens zal, in samenwerking met JUPITER Vloerverwarming Benelux, hier weer zijn demomodel tentoonstellen. Het demomodel laat heel duidelijk de werking, en makkelijke installatie, van de TriXmodule zien. Velen hebben zich al verbaasd over hoe innovatief de TriXmodules zijn.
Op 17 en 18 mei zal Ruud Megens zelf aanwezig zijn om je alles te vertellen over onze TriXmodules en al je eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je dit niet missen? Ga naar www.renovatiebeurs.nl en registreer je. Je ontvangt dan gratis een toegangsbewijs twv € 25,- gratis


3 DAGEN VOL WOONOPLOSSINGEN VOOR STARTERS EN GEVORDERDEN

Naast de Renovatiebeurs staat TriXcomfort dit jaar ook op de Huis & Energie beurs op 10 t/m 12 juni 2022, wederom in De Brabanthallen in Den Bosch.


WAAROM HUIS & ENERGIE BEZOEKEN?

JE WILT JE HUIS VERDUURZAMEN... MAAR HOE?

Als huizenbezitter heb je veel verantwoordelijkheden. Het is een flinke studie om te weten wat er allemaal bestaat om je woning toekomstbestendig te maken. Want zijn er ook mooie zonnepanelen? En hoe stil is zo’n warmtepomp nu eigenlijk? Op consumentenbeurs Huis & Energie kun je nu alle mogelijke oplossingen zelf vergelijken.

Mis vooral niet het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto.  Op het adviesplein zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alles te demonstreren en uit te leggen. De mooiste woonproducten en de lekkerste (verantwoorde!) hapjes maken je bezoek aan Huis & Energie compleet.

Je huis verduurzamen is goed voor de wereld, en natuurlijk ook goed voor je portemonnee. Maar een bezoek aan de grootste en leukste groene beurs van Nederland is vooral ook een heerlijk dagje uit!

Natuurlijk is Ruud Megens aanwezig met de demomodule en kan hij u alles vertellen over alle nieuwe ontwikkelingen die er gebeurt zijn met onze TriXmodules.

Graag verwelkomen we u op onze stand? Hou onze socials in de gaten voor meer informatie. Natuurlijk ontvang u ook meer informatie in de mail.

Graag tot ziens op de Huis & energie beurs!


WIST U DAT?

* De TriXmodules toepasbaar zijn in gebouwen gebaseerd op Passief Huis?

* De klimaatvloer van TriXcomfort gemakkelijk te combineren is met standaard vloerverwarming, ventilatie en regeling?

* TriXcomfort staat voor duurzaamheid en innovatie en daarom al geruime tijd bezig is om te onderzoeken hoe onze TriXmodules toegepast kunnen worden in het circulair bouwen?

* Je vrijblijvend je tekeningen kunt opsturen en dat wij dan een ventilatieberekening incl. legplan voor je maken?


Nieuwe brochures

Heb jij ze al gezien?
TriXcomfort heeft nieuwe brochures uitgebracht. Er is nu een losse brochure waarin alle technische informatie over onze TriXmodule in staat. Hierin staan alle uitkomsten van de diverse testen die wij met TriXmodule hebben gedaan.

Daarnaast is er een brochure met alle algemene gegevens over TriXcomfort en de module.

Klik hier voor de nieuwe brochures

Hoe worden de TriXmodules geïnstalleerd?

Dit is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Het algemene beeld is dat het installeren van een klimaatvloer erg ingewikkeld en lastig is. Een klimaatvloer met TriXcomfort modules vormen hier de uitzondering op. Het installeren van de TriXmodules is zeer gemakkelijk en een fluitje van een cent. Om dit aan iedereen te laten zien hebben wij een installatiefilmpje gemaakt.

Bekijk het installatiefilmpje snel en oordeel zelf. Heb je na het bekijken toch nog vragen? Neem dan contact met ons op want we beantwoorden je vragen graag.
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign