Share
 
Hoi ,
Het eind van de maand betekent ook weer een nieuwe nieuwsbrief van TriX Comfort.
Deze maand laten we je kennis maken met twee nieuwe mede-eigenaren van TriX Comfort. Daarnaast geven we een inkijkje in het project "Aventuur" en hebben wij enkele trends in duurzame verwarming op een rijtje gezet om je naast onze duurzame verwarming kennis te laten maken met aanvullende manieren om uw huis duurzaam te verwarmen.

Bekijk het snel!
 
Nieuwe mede-eigenaren TriX Comfort!

Vanaf begin November 2022 heeft Trix Comfort twee nieuwe mede-eigenaren; Niels en Thijmen Megens. Niels en Thijmen zullen een groot deel van de taken van Ruud Megens overnemen en met veel enthousiasme klanten van TriX Comfort aan een comfortabel binnenklimaat te helpen.
Ik ben Niels Megens, 21 jaar oud en woon in Demen. Ik heb afgelopen jaar de opleiding Technische bedrijfskunde aan Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch afgerond. Ik ga me met veel plezier focussen op TriX comfort en hoop de komende tijd een hoop te leren.

Ik ben Thijmen Megens, 19 jaar oud en woon in Demen. Ik zit op dit moment in het eerste jaar van de opleiding Technische bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Ik kijk uit naar de samenwerking met Ruud en Niels en zie een mooie toekomst met TriX Comfort tegemoet.

 
Trends in duurzame verwarming

De ontwikkelingen op de verwarmingsmarkt gaan snel. Het is belangrijk voor jou om op de hoogte te zijn van de meest actuele trends in de verwarmingsmarkt.

Trix Comfort helpt u graag met het verduurzamen van de temperatuurregeling in uw woning, naast onze modules kunt u ook op anderen manieren efficiënter verwarmen. Wij hebben een aantal belangrijke trends voor je op een rij gezet.


  1. Warmtepompen: Warmtepompen worden steeds populairder als duurzame en energie-efficiënte manier van verwarming.
  2. Zonne-energie: Zonne-energie wordt steeds meer gebruikt voor de verwarming van huizen en gebouwen.
  3. Slimme verwarming: Slimme verwarming, die zich aanpast aan het gebruik van de ruimte, wordt steeds meer geïntegreerd in huizen en gebouwen.
  4. Geothermische verwarming: Geothermische verwarming, die gebruik maakt van de constante temperatuur onder de grond, wordt steeds meer toegepast.
  5. Warmte-terugwinning: Warmte-terugwinning, waarbij warmte die normaal gesproken verloren gaat wordt gebruikt voor verwarming, wordt steeds meer toegepast in gebouwen.
  6. CO2-neutrale verwarming: Steeds meer mensen kiezen voor CO2-neutrale verwarming om hun carbon footprint te verkleinen en een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

PROJECT IN BEELD


Project Aventuur

Begin dit jaar hebben wij onze Trix modules mogen leveren aan project Aventuur in Avenhorn.


Bij het ontwerpen van Aventuur zijn duurzame criteria opgesteld. De thema’s gasloos, nul op de meter of zelfs energie generend komen hierbij aan de orde.

Tri
X Comfort is blij om bij te dragen aan een duurzame verwarming van dit project! Onze verwarmingsmodules zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te verwarmen en dragen zo bij aan een beter binnenmilieu.

Kijk voor meer informatie op www.aventuur.nl

Blijf ons volgen voor meer updates en informatie over hoe we bijdragen aan een groene toekomst
🍀
Droogbouw in combinatie met TriX Comfort

Wat is droogbouw?

Droogbouw wil zeggen dat er bij de aanleg/installatie van vloerverwarming geen natte producten zoals zand-cement, beton, anhydriet etc. gebruikt worden.
Droogbouwsystemen worden hoofdzakelijk toegepast voor houtskeletbouw, renovatie en verbouw, maar ook voor vloeren waar geen ruimte is voor een zandcementdekvloer.

Op dit moment zijn wij bezig met het ontwerpen en realiseren van een demomodel dat toepasbaar is bij droogbouw.😃

Houdt onze website, Instagram en LinkedInpagina in de gate voor toekomstige updates.✅
WIST U DAT?

* De TriXcomfort modules perfect toe te passen zijn in een renovatieproject?
Heeft u de opdracht gekregen om een ventilatietoevoer te creëren en heeft het plafond prachtige authentieke balken die ook behouden moeten worden? De TriXcomfort module is hiervoor de perfecte oplossing.

* Isoleren ook betekend dat u optimaal moet ventileren? Met de TriXcomfort module zorgt u voor een perfecte balans in temperatuur van de binnenruimte met een continue ventilatie

Hoe worden de TriXmodules geïnstalleerd?

Dit is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Het algemene beeld is dat het installeren van een klimaatvloer erg ingewikkeld en lastig is. Een klimaatvloer met TriXcomfort modules vormen hier de uitzondering op. Het installeren van de TriXmodules is zeer gemakkelijk en een fluitje van een cent. Om dit aan iedereen te laten zien hebben wij een installatiefilmpje gemaakt.

Bekijk het installatiefilmpje snel en oordeel zelf. Heb je na het bekijken toch nog vragen? Neem dan contact met ons op want we beantwoorden je vragen graag.
 
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
Email
 

Email Marketing door ActiveCampaign