Share
Voorvertoning
Hij is er! De nieuwsbrief van Trixcomfort
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Hoi ,
Welkom bij de eerste nieuwsbrief van TriXcomfort!

Wij zullen je 1x per maand op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen TriXcomfort maar zeker ook informeren over de ontwikkelingen in Energiebesparing, Duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen in installatietechnieken

Wij hopen je met deze nieuwsbrief te inspireren en een inkijkje te geven in TriXcomfort
 
Ik ben Ruud Megens

In 1997 zijn wij met klimaatvloeren in contact gekomen.
We hebben bij de verbouwing van ons bedrijfspand een klimaatvloer toegepast.
Een perfecte techniek om verwarming, ventilatie en koeling te combineren!
Alleen enorm arbeidsintensief en daardoor erg duur.

Vanaf die tijd zijn we gaan brainstormen over hoe we de grote voordelen van de klimaatvloer kunnen combineren met een eenvoudige montage en daardoor ook veel lagere kosten.

Met deze drijfveer in het achterhoofd is de TriXcomfort module ontstaan,
Voor een comfortabel binnenklimaat, met lage kosten zowel in aanleg als energieverbruik!
Nieuwe brochures

Heb jij ze al gezien?
TriXcomfort heeft nieuwe brochures uitgebracht. Er is nu een losse brochure waarin alle technische informatie over onze TriXmodule in staat. Hierin staan alle uitkomsten van de diverse testen die wij met TriXmodule hebben gedaan.

Daarnaast is er een brochure met alle algemene gegevens over TriXcomfort en de module.

Klik hier voor de nieuwe brochures

KLANT AAN HET WOORD

Iedere maand stellen wij een klant van TriXcomfort aan u voor en laten deze aan het woord.

Deze maand stellen wij u Ruud Meijns voor van M&O Techniek in Wormer.
Ruud is vestigingsleider bij M&O Techniek. M&O Techniek is inmiddels overgenomen door de van Losser Installatiegroep.

foto www.installatie.nl
Wij hebben Ruud enkele vragen voor gelegd die betrekking hebben op de samenwerking met TriXcomfort
Wat voor soort bedrijf is M&O techniek?
M&O Techniek is een totaal installatie bedrijf die zich sinds jaar en dag toelegt op comfortabele energiezuinige en duurzame klimaat installaties.

Hoe bent u met TriXcomfort in contact gekomen?
Na teleurstellende ervaringen met Tri-o-therm, Schutz en Climalevel ben ik op de beurs in Den Bosch Ruud tegen het lijf gelopen. Dat klikte direct en bovendien zag ik onmiddellijk de kansen die de module biedt.

In welke projecten heeft u TriXcomfort modules toegepast?
Voornamelijk luxe bouw waar naast verwarming en koeling ook lucht be- en ontvochting wordt aangeboden. Inmiddels werken we ook binnen de utiliteit met TriXcomfort.  (zorgboerderij Assendelft)

Wat zijn de sterkte punten van TriXcomfort module?
Dat vloerverwarming-vloerverkoeling wordt gecombineerd met balans ventilatie zodat er een geïntegreerd klimaat systeem ontstaat. Door te “spelen” met de luchthoeveelheid kan aanvullend verwarmd of gekoeld worden. Ventilatie maakt daarmee deel uit van het klimaat systeem ipv dat dit  “stand alone” werkt.

Hoe ziet u de toekomst samen met TriXcomfort?
Als partner inderdaad waarbij we beiden bijdragen aan de verbetering van de dienstverlening van beide bedrijven. Bijvoorbeeld Zorgboerderij Assendelft waar we naar een opbouwhoogte konden van 90mm ipv 120mm.

Heeft u nog verbeterpunten voor TriXcomfort?
Ja, graag verdere ontwikkeling van het verlagen van het systeem, zodat het ook meer toepasbaar wordt in de “gewone” nieuwbouw. Circulariteit wordt steeds belangrijker, ook vanuit dat oogpunt kan er naar het product gekeken worden.

PROJECT IN BEELD


Zorgvilla Assendelft

Eind 2022 opent Zorgvilla Assendelft haar deuren. Een nieuw project van Van Hollant.

Van Hollant particuliere woonzorg is het alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuizen. Een plek waar u zelfstandig, in uw eigen appartement, in een zorgzame én verzorgde omgeving kunt wonen. Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid en de zekerheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid.
TriXcomfort was voor de realisatie van dit project een belangrijke partner. Vanwege de geringe bouwhoogte en het feit dat er weinig tot geen plek was voor de luchtkanalen aan het plafond was een standaard WTW systeem niet te realiseren. M&O Techniek, die al jaren lang bekend is met de TriXcomfort modules, bedacht dé oplossing. Het plaatsen van TriXcomfort module!

Vanwege de unieke opbouwhoogte van de TriXcomfort module van 3 cm is het nu dus wél mogelijk om een klimaatvloer te plaatsen. Hierdoor is het toch mogelijk voor de toekomstige bewoners om het perfecte binnenklimaat te creëren.
Hoe worden de TriXmodules geïnstalleerd?

Dit is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Het algemene beeld is dat het installeren van een klimaatvloer erg ingewikkeld en lastig is. Een klimaatvloer met TriXcomfort modules vormen hier de uitzondering op. Het installeren van de TriXmodules is zeer gemakkelijk en een fluitje van een cent. Om dit aan iedereen te laten zien hebben wij een installatiefilmpje gemaakt.

Bekijk het installatiefilmpje snel en oordeel zelf. Heb je na het bekijken toch nog vragen? Neem dan contact met ons op want we beantwoorden je vragen graag.
 
WIST U DAT?

De Trixcomfort modules ook in de BIM bibliotheek beschikbaar zijn?
Klik HIER
voor de link naar onze pagina.

We een BENG gelijkwaardigheidsverklaring hebben voor de Trixcomfort modules?
Klik
HIER de link naar deze verklaring.
Omdat het ook alweer December is;
 

Email Marketing door ActiveCampaign