Share
Lees de nieuwe ontwikkelingen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Hoi ,
De maand Maart loopt alweer op zijn eind.
De lente is officieel begonnen en we hebben ook al mooie lentedagen gehad. Het is heerlijk om de frisse lentelucht door je huis te laten stromen na een winter waarbij alle ramen en deuren dicht zaten. Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken....Ventilatie is, voor meerdere redenen, ontzettend belangrijk. Onze TriXmodules zijn dan ook zo gemaakt dat er een continue ventilatiestroom is, zonder dat je dit merkt. Je voelt geen luchtstroom en er is ook geen beweging zichtbaar bij bijvoorbeeld je gordijnen maar je bent wel verzekerd van een goede ventilatie en frisse lucht in je huis.

Het einde van de maand betekent ook weer een nieuwe nieuwsbrief van TriXcomfort.
Deze maand laten we je kennis maken met het project "R. Vos Transporten" en hebben wij Marius Ottens van Ottens luchtbehandeling gevraagd naar zijn ervaring met TriXcomfort en onze TriXmodules.

Bekijk het snel!
 
Energie besparing en terugverdientijd zijn losgekoppeld!

Tot voor kort werd het vervelende woord “terugverdientijd” altijd gekoppeld als je iets aan energiebesparing
Ging doen, bij aanschaf van een auto, keuken of badkamer wordt hier niet naar gekeken, helaas.
Eigenlijk ook wel begrijpelijk, energiebesparing zie je niet direct.


Met de huidige stijging van energieprijzen, en het feit dat we dus erg afhankelijk zijn, heeft energie en energie besparen een heel andere lading gekregen, en hoeft ook niet elke investering “dood” gerekend te worden.

Al wil je het berekenen, het is erg lastig, want kostte een kale m3 gas in september 2021 nog rond de 20 cent, nu kan dat oplopen tot boven de € 3,=.
Voor stroom hetzelfde, € 0,06 voor een kWh in september 2021, op dit moment betaal je zomaar € 0,53.
En wil je het vastzetten? Helaas, alleen variabele contracten zijn nu mogelijk.

Dat de prijzen weer op het oude niveau terugkomen is voor iedereen wel duidelijk, dat gaat niet meer gebeuren.
Gaan we hopen dat ze lager uit gaan komen…..NEE! Nu is de tijd om te gaan investeren in energiebesparing, maar zeker ook in comfort.
Bij de toepassing van Trixcomfort modules gaat energiebesparing hand in hand!

Voor een nieuwbouwhuis of bedrijfspand zijn de oplossingen goed beschikbaar. Met een warmtepomp, (liefst Water-Water), een zonneboiler, en natuurlijk een ventilatie systeem met Warmte terugwinning heb je minimale energiekosten, en maximaal  comfort,
Zeker als je de luchtinblaas van de WTW installatie via TriXcomfort modules vanuit de vloer laat komen.
In combinatie met PV panelen, en energieopslag in boilers kun je al vrij snel een energieneutraal huis krijgen.

TriXcomfort modules zijn al in verschillende projecten toegepast waar het uiteindelijke energieverbruik minimaal is geworden. Zie verderop in deze nieuwsbrief ook het project R. Vos Transporten in Schaijk.

Ook in renovatieprojecten passen TrixXcomfort modules prima in energie neutrale oplossingen. En ja, hiervoor moet je wel investeren, maar tel eens je energiekosten voor de komende 5 jaar bij elkaar.
Als je door besparingsaanpassingen 80% kunt besparen, dan zie je dat je een hoog rendement op je investering hebt.
Gelukkig zijn er vanuit de meeste gemeentes voldoende financieringsmogelijkheden om ook echte stappen te kunnen maken, zodat de energierekening geen wurggreep gaat worden.

Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen uitleggen hoe de TriXcomfort modules voor energiebesparing kunnen gaan zorgen, in combinatie met de nieuwste duurzame technieken!
Je kan mij contacten
op telefoonnummer 0486-412306.

Met vriendelijke groet,

Ruud Megens

KLANT AAN HET WOORD

Iedere maand stellen wij een klant van TriXcomfort aan u voor en laten deze aan het woord.

Deze maand stellen wij u Marius Ottens van Ottens Luchtbehandeling te Zeeland.
Marius
is directeur/eigenaar van dit geweldige bedrijf.

Wij hebben Marius enkele vragen voorgelegd die betrekking hebben op de samenwerking met TriXcomfort
Wat voor soort bedrijf is Ottens Luchtbehandeling?

Ottens Luchtbehandeling is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van luchtverwarming, airconditioning, centrale verwarming en ventilatie.

Hoe bent u met TriXcomfort in contact gekomen?

Ik ben gevraagd als mede installateur door Maarten Bongers van Bongers & van Dieten Installatietechniek voor een project in Schaijk.

In welke projecten heeft u TriXcomfort modules toegepast?

Voor het project Vos Transport in Schaijk heb ik de modules geïnstalleerd. Dit ging allemaal voorspoedig. Als er andere projecten komen, zou ik zeker de TriXmodules adviseren.

Wat zijn de sterkte punten van TriXcomfort module?

De modules zijn heel vlak en dus. Ze zijn ook heel gemakkelijk in de vloer te verwerken

Hoe ziet u de toekomst samen met TriXcomfort?

Zeker bij projecten waar er weinig ruimte is voor ventilatie zou ik de TriXmodules aanraden. Vaak bij bestaande vloeren is er zeer weinig ruimte om ventilatie toe te passen en juist hiervoor zijn de modules ideaal

Heeft u nog verbeterpunten voor TrixComfort?

Nou, eigenlijk niet. Zeker voor dit project waren de modules helemaal kant en klaar en voldeden aan alle wensen.

Bedankt Marius voor het invullen van de vragen!
Fijn om te horen dat onze modules perfect aansloten bij de wensen van de opdrachtgever. Natuurlijk proberen wij altijd onze modules nog te verbeteren en houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen via onze socials. Hou deze dus in de gaten.
PROJECT IN BEELD


Verbouwen pand R. Vos Transporten B.V. te Schaijk.

In 2019 is er een grote verbouwing geweest van het bedrijfspand van R. Vos Transporten B.V. in Schaijk.
De insteek was om een energiezuinig en duurzaam bedrijfspand te krijgen.

Omdat er geen ruimte was in de plafonds om ventilatiekanalen aan te leggen werd al snel voor de TriXmodule gekozen. De modules zijn door hun unieke opbouwhoogte makkelijk te verwerken in de vloer.
Naast de TriXmodules zijn o.a. ook een Water-Water warmtepomp toegepast en een WTW ventilatie systeem.

Koos van Beijsterveldt van R. Vos Transporten B.V. verteld;

Wat betreft het binnenklimaat is het prima. Zowel qua temperatuur en de verse lucht. De temperatuur blijft heel constant, en als het buiten bv 35 graden is, wordt het binnen toch nog maar 26 graden.
Enige punt is dat er veel glas in het gebouw zit, en tijdens de bouw is op advies van de glasleverancier gekozen voor een niet al te hoge zonweerstand, omdat dit niet zo’n mooie glaskeur gaf.
Ruud Megens vertelde dat als er wel voor een hoge zonweerstand was gekozen voor het glas, met name de zoninvloed in het voor en naseizoen niet zo groot is en ook in de zomer de koeling het makkelijker aan zou kunnen. Dit zou dan ook weer iets schelen in energieverbruik maar natuurlijk nog meer in comfort.
De tip van Ruud is dan ook altijd "kijk niet alleen naar de installatie maar de "schil" van het gebouw is net zo belangrijk". Alles staat met elkaar in verbinding en heeft invloed op elkaar. Het versterkt elkaar, maar kan elkaar ook verzwakken.

Voor de verbouwing zat R. Vos transporten BV in een gedateerd kantoor.
Tijdens de verbouwing is het kantoor groter geworden en van een energiezuinige E en W installatie voorzien.
Door het goed toepassen van de juiste componenten en dus ook de TriXcomfort modules is een zeer energiezuinige i
nstallatie ontstaan met maximaal comfort.
De elektriciteitsrekening is gelijk gebleven, maar…..de gasrekening is compleet verdwenen!!!Bedankt voor je reactie Koos.

Wilt u voor uw nieuwe bedrijfspand, klant of renovatieproject ook perfecte koeling, ventilatie en verwarming? Neem contact met ons op. Wij bekijken uw tekeningen graag en maken voor u geheel vrijblijvend een berekening van de voordelen incl. een legplan.
Energie Investeringsaftrek (EAI)

TriXcomfort staat voor energiezuinig en duurzame energietechnieken.
Daarom kunt u op de TriXmodulles en de WTW ventilatie installatie de EIA regeling toepassen.

De TriXmodule is een bedrijfsmiddel dat zorgt voor een energiebesparing. Als u onze TriXmodule plaatst, dan kunt u gebruik maken van de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). U kunt dan 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de winst. Dit verlaagt uw fiscale winst.

Wij houden u uiteraard op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.
Wilt u nu al meer weten wat dit voor u of uw klant kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. op telefoonnummer 0486-412306
WIST U DAT?

* De TriXcomfort modules perfect toe te passen zijn in een renovatieproject?
Heeft u de opdracht gekregen om een ventilatietoevoer te creëren en heeft het plafond prachtige authentieke balken die ook behouden moeten worden? De TriXcomfort module is hiervoor de perfecte oplossing.

* Isoleren ook betekend dat u optimaal moet ventileren? Met de TriXcomfort module zorgt u voor een perfecte balans in temperatuur van de binnenruimte met een continue ventilatie

Nieuwe brochures

Heb jij ze al gezien?
TriXcomfort heeft nieuwe brochures uitgebracht. Er is nu een losse brochure waarin alle technische informatie over onze TriXmodule in staat. Hierin staan alle uitkomsten van de diverse testen die wij met TriXmodule hebben gedaan.

Daarnaast is er een brochure met alle algemene gegevens over TriXcomfort en de module.

Klik hier voor de nieuwe brochures

Hoe worden de TriXmodules geïnstalleerd?

Dit is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Het algemene beeld is dat het installeren van een klimaatvloer erg ingewikkeld en lastig is. Een klimaatvloer met TriXcomfort modules vormen hier de uitzondering op. Het installeren van de TriXmodules is zeer gemakkelijk en een fluitje van een cent. Om dit aan iedereen te laten zien hebben wij een installatiefilmpje gemaakt.

Bekijk het installatiefilmpje snel en oordeel zelf. Heb je na het bekijken toch nog vragen? Neem dan contact met ons op want we beantwoorden je vragen graag.
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign