Share
Voorvertoning
Lees de nieuwe ontwikkelingen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Hoi ,
Eigenlijk "mag" het niet meer volgens de etiquette maar toch willen wij jou een gelukkig en gezond 2022 wensen.

Laten we hopen dat 2022 weer een jaar wordt waarin je als ondernemer weer kunt ondernemen vanuit je passie, zonder enige beperkingen.
Natuurlijk heeft Corona in bepaalde branches ook nieuwe inzichten, en daarmee nieuwe kansen en mogelijkheden, gebracht maar helaas zijn ook veel ondernemers zwaar getroffen. Wij hopen dan ook van harte dat 2021 voor jou toch een goed ondernemersjaar is geweest en dat 2022 je veel mag brengen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Januari is alweer even van start. Deze maand staat vaak in het teken van de jaarafsluiting van de financiële administratie en het inplannen van nieuwe doelen voor 2022.
Ook TriXcomfort is druk bezig met nieuwe plannen voor 2022. Natuurlijk houden we jou, via deze nieuwsbrief, op de hoogte van alle ontwikkelingen. Binnen TriXcomfort, maar zeker ook over de ontwikkelingen in Energiebesparing, Duurzaamheid en Installatietechnieken.

Ook deze maand laten we je weer kennis maken met een van onze projecten en hebben wij een eindgebruiker naar zijn ervaring met onze TriXmodules gevraagd.
Bekijk het snel!
 
TriXcomfort, optimale ventilatie!

Ventilatie is niet het eerste onderdeel waaraan gedacht wordt bij het ontwerpen van een woonhuis. Verwarmen is een basisbehoefte en koeling is erg prettig, zeker met de huidige warme zomer.

Echter is verse, frisse, lucht wel het belangrijkst om prettig te verblijven in een ruimte. In de lucht zitten verschillende deeltjes en hoge CO2 waardes die verminderde concentratie en hoofdpijn kunnen veroorzaken. Door goede ventilatie voorkom je deze klachten
Ook met de huidig Corona pandemie wordt ventilatie als een van de belangrijkste punten genoemd.

Maar hoe ventileer je dan optimaal?

Met een gebalanceerd ventilatiesysteem met Warmte Terugwinning, in de volksmond een WTW systeem genoemd, wordt de vuile warme lucht afgezogen in de badkamer(s), toilet(ten), keuken, wasruimtes etc. De warmte uit deze lucht wordt teruggewonnen in de WTW unit, zonder dat vuile lucht met de verse lucht wordt gemengd.

De verse buitenlucht wordt aangezogen en, voordat deze de WTW unit ingaat, gefilterd. Deze verse lucht wordt dan via de TriXmodules, via (design) vloerroosters, laag in de verblijfruimtes ingeblazen.
De lucht wordt via de TriXmodules in de winter voorverwarmd, en in de zomer gekoeld.
Op deze manier krijg je de optimale luchtstroom in de ruimte (laag inblazen, hoog afzuigen).

Een groot voordeel van de TriXmodule is de lage luchtsnelheid. In de toevoerslangen kan de snelheid 3,5 m/s zijn en in de Trixmodule wordt deze teruggebracht naar circa 0,5 m/s.
Dus met TriXcomfort heeft u optimale ventilatie voor een gezond binnenklimaat, zonder dat u last heeft van hoge snelheden, suizende roosters van toegevoerde buitenlucht vanuit het plafond.

Met vriendelijke groet,

Ruud Megens

Nieuwe brochures

Heb jij ze al gezien?
TriXcomfort heeft nieuwe brochures uitgebracht. Er is nu een losse brochure waarin alle technische informatie over onze TriXmodule in staat. Hierin staan alle uitkomsten van de diverse testen die wij met TriXmodule hebben gedaan.

Daarnaast is er een brochure met alle algemene gegevens over TriXcomfort en de module.

Klik hier voor de nieuwe brochures

KLANT AAN HET WOORD

Iedere maand stellen wij een klant van TriXcomfort aan u voor en laten deze aan het woord.

Deze maand stellen wij u Patrick van der Ven voor van Patrick van der Ven Service en Onderhoud in Wijchen.
Patrick is de eigenaar en installeert, onder andere, Trixmodules.

Wij hebben Patrick enkele vragen voorgelegd die betrekking hebben op de samenwerking met TriXcomfort
Wat voor soort bedrijf is Patrick van der Ven Service en Onderhoud?
Patrick van der Ven Service en Onderhoud is een allround eenmansbedrijf dat zich wil ontwikkelen op gebied van duurzame energie, het bedrijf is gevestigd in Wijchen.

Hoe bent u met TriXcomfort in contact gekomen?
Via een project waar Sander Penners de architect was, ben ik in contact gekomen met TriXcomfort. Ook de klant zelf had zich al verdiept in klimaatvloeren en was hierdoor bij TriXcomfort uitgekomen. Hij was geïnteresseerd in de klimaatvloer en zocht daar een geschikte installateur bij die ook in was om te werken met nieuwe technieken op gebied van verwarmen en koelen.

In welke projecten heeft u TriXcomfort modules toegepast?
Bij een project van Oortman in Maren-Kessel en in de nabije toekomst een project genaamd Wonsick in Wijchen waarbij de modules worden toegepast in 8 woningen.

Wat zijn de sterkte punten van TriXcomfort module?
De TriXmodule kan voor een optimaal binnenklimaat zorgen doordat de modules kunnen koelen, ventileren en verwarmen door gebruik te maken van vloerverwarming.

Hoe ziet u de toekomst samen met TriXcomfort?
Bijvoorbeeld bij het project Wonsick in Wijchen gaan de TriXmodules weer toegepast worden zodat de klant haar wens voor een ideaal binnenklimaat optimaal kan vervullen.

Heeft u nog verbeterpunten voor TriXcomfort?
De hoogte van de module kan nog wat worden verlaagd. Ook is het een voordeel wanneer er keuze gemaakt kan worden uit een groter assortiment aan roosters die op de TriXmodule komen te liggen.


Bedankt Patrick voor het invullen van de vragen!

Een leuke sidenote om te vermelden is dat de verbeterpunten die Patrick nu voorstelt voor onze modules ons al geruime tijd bezig hielden.

TriXcomfort staat voor innovatie en blijft daarom altijd zoeken naar mogelijkheden om de modules nog beter te maken. Daarom hebben wij al onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om de hoogte te verkleinen en hebben wij gezocht naar meerdere opties voor de uitblaasroosters.

Dit is gelukt! Het is nu mogelijk om de opbouwhoogte lager dan 30 mm te maken. Ook hebben wij inmiddels een uitgebreid assortiment in (design) uitblaasroosters.

Wilt u meer weten over de vernieuwde opbouwhoogte en/of ons grote assortiment uitblaasroosters? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0486-412306
PROJECT IN BEELD


Woning Maren-Kessel

In 2016 is er opdracht gegeven voor de bouw van een nieuwe woning in Maren-Kessel.

In overleg met de eigenaar is de optie bekeken voor het plaatsen van een klimaatvloer.
In samenwerking met Installateur Patrick vd Ven Service en Onderhoud hebben wij voor de woning 7 TriXmodules geleverd.

Inmiddels woont de eigenaar sinds 2017 in zijn gasvrije, energie neutrale woning en maakt hij gebruik van zijn klimaatvloer. Wij hebben hem gevraagd naar zijn ervaringen.

“Wij dachten in het begin dat de vloer helemaal niet werkte” verteld hij. “We voelden helemaal geen lucht stromen en zagen geen beweging in onze gordijnen.
In de warme zomer was de binnentemperatuur toch 4 graden lager dan de buitentemperatuur maar dit vonden wij niet echt een groot verschil. Toen wij dit aangaven kwamen Patrick (de installateur) en Ruud Megens van TriXcomfort langs om eea te controleren. Wat bleek? De koeling- en ventilatiestand stond op de lage stand. Deze konden we zelf hoger zetten zodat er een grotere koeling en ventilatie ontstaat. Dus als we die hoger zouden zetten dan zou er nog veel meer koeling optreden.
De hond wilde niet meer naar buiten voor zijn dagelijkse rondjes want die lag heerlijk koel op de vloer haha”.

Een tevreden eindgebruiker, incl. hond
, die in de zomer geniet van een koel huis en frisse lucht.

Wilt u voor uw klant ook perfecte koeling, ventilatie en verwarming aanbieden? Neem contact met ons op. Wij bekijken uw tekeningen graag en maken voor u geheel vrijblijvend een berekening van de voordelen incl. een legplan.
Nieuw CPO project in Wijchen

TriXcomfort is betrokken bij een geweldig, innoverend CPO project.

Het CPO project heet Duurzaam Wonsick Wijchen.

In Wijchen (Gelderland) worden 8  woningen gerealiseerd. Deze woningen worden energie neutraal gebouwd. Dit houdt in dat alle energie die gebruikt wordt voor de woning, zelf opgewekt wordt.

In de volgende nieuwsbrief vertellen wij u meer over dit project. Hou hem dus in de gaten!
WIST U DAT?

* De Trixcomfort modules maar een standaard opbouwhoogte hebben van 30 mm en de mogelijkheid bestaat om dit nog te verkleinen?

* De Trixcomfort modules kant en klaar geleverd worden en er dus geen ingewikkelde opbouw meer nodig is op de bouwplaats?

* U de Trixcomfort module, en de precieze werking, kunt bekijken in de showroom in Houten bij het bedrijf Van Grijs naar Groen?

* Wij graag ook bij u langkomen met een demomodel van de module?

Hoe worden de TriXmodules geïnstalleerd?

Dit is een van de meest gestelde vragen die wij krijgen. Het algemene beeld is dat het installeren van een klimaatvloer erg ingewikkeld en lastig is. Een klimaatvloer met TriXcomfort modules vormen hier de uitzondering op. Het installeren van de TriXmodules is zeer gemakkelijk en een fluitje van een cent. Om dit aan iedereen te laten zien hebben wij een installatiefilmpje gemaakt.

Bekijk het installatiefilmpje snel en oordeel zelf. Heb je na het bekijken toch nog vragen? Neem dan contact met ons op want we beantwoorden je vragen graag.
 
 

Email Marketing door ActiveCampaign